Catalogul nostru

Avand in vedere gama larga a produselor laminate, managerii IM “Orvento Metall Trading Company” SRL vor prezenta si vor ajuta in alegerea produselor noastre

IM "Orvento Metall Trading Co" SRL, a fost infiintata la data de 06 mai 1993. Intr-o perioda de timp de peste 20 de ani IM "Orvento Metall Trading Co" SRL s-a transformat intr-un holding, al carui domeniu de activitate il constituie comercializarea producelor laminate din otel, prestarea serviciilor de prelucrarea metalelor.

Pana in prezent, in conformitate cu experti independenti, cota pietei IM "Orvento Metall Trading Co" SRL de vanzarea a produselor laminate si constructiilor din otel in Republica Moldova consta circa 15-20%. Pe parcurs ultimilor 20 de ani, compania IM "Orvento Metall Trading Co" SRL este lider in Republica Moldova in domenii vanzarilor produselor din metal si fabricarea constructiilor din metal pentru piata interna si externa. Clientii IM "Orvento Metall Trading Co" SRL sunt 1000 de companii si intreprinderi in domenii de constructii, construirea masinilor, prelucrarea metalului si companii de industria alimentara.

Scopul de baza al IM «Orvento-Metall Trading Co» SRL este satisfacerea necesitatilor clientilor “la locul potrivit, la timpul potrivit, la un pret accesibil”. Pentru atingerea lui sunt necesare o vointa de fier, o politica de marketing flexibila, un cuvant de otel si o conceptie ferma despre onoare si demnitate. Nu in zadar deviza firmei noastre “CUVANTUL SI MESERIA NOASTRA SUNT DE FIER!” in decurs de peste 20 de ani de existenta a firmei a devenit regula si calauza de actiune a fiecarui lucrator.

In momentul de fata holding-ul IM «Orvento-Metall Trading Co» SRL consta din 12 intreprinderi, inclusiv Uzina de tevi din Moldova «Protos» SA; "Incomas" SA-intreprindere de fabricarea echipamentului si constructii nestandardizate din otel pentru companii industriale si companii de constructii; uzina mecanica "Fiting" SA; intreprindere de constructii «Consam» SA; compania «Universcom» SA, fabrica «Galanta» SA; compania investitionala «Interpares Prim» SA si altele.

În 2007 Summit-ul de Lideri Oxford a recunoscut IM "Orvento-Metall Trading Co» SRL una dintre cele mai bune companii europene în domeniul comertului produselor laminate din otel. Compania a primit premiul la categoria: "The Best Enterprises” din Europa, si directorul d-l Igor Crapivka a fost distins cu "Cel mai Bun Manager al anului” pentru contributia sa la dezvoltarea afacerilor în Republica Moldova.

In timpul prezent, structura comerciala a companiei, este formata din: depozitul pentru clienti mari en-gros (Depozit nr.1 mun. Chisinau), depozitul pentru clienti mici en-gros si vanzari cu amanuntul (Depozit nr.2 Chisinau), filiala de Nord-Vest (or.Falesti), filiala de Nord-Est (or.Ribnita), filiala de Sud (or.Ceadir-Lunga) si sistemul de dealer dezvoltat situat in regiunii rurale a Republicii Moldova. Departamentul de vanzare si marketing efectueaza administrarea a vanzarilor generale. Departamentul de aprovizionare a produselor de metal sustine in mod constant o gama larga de pozitii a stocurilor ale produselor de metal (mai mult de 500).

Structura de vanzare si cooperarea stricta a Departamentului de marketingul cu Departamentul de achizitionare de metal va permite companiei sa efectuieza comerțului pe sistemul "Cash and Carry". Acest fapt este foarte important, pentru a efectua cele mai benefice livrari de metal la cerere, astazi in Republica Moldova.

La sfarsitul 2004 IM"Orvento Metall Trading Co" SRL a primit un nou certificat la nivel mondial de calitate ISO 9001:2008. Toata gama a productiei are certificate de garantie de catre producatori, si de catre Departamentul de Standardizare si Metrologie al Republicii Moldova. Compania nu a primit nici o reclamatie in perioada de mai mult de 21 de ani de activitate.

In prezent, IM "Orvento Metall Trading Co" SRL implementeaza o serie de proiecte comerciale. Prin realizarea unei politici de investitii activa in Republica Moldova, compania a implementat fabricarea propriilor tevi electric sudate la Uzina de tevi din Moldova «Protos» SA. In acest scop, a fost proiectat si construit laminor de tevi TESA 30-76. Instalarea si configurarea laminorului a fost finalizata in 1996. Laminorul acest poate sa produca tevi electric sudate cu diametrii 15-76 mm cu grosimea peretilor 2,0- 4,0 mm. In 2007 a fost instalat si in 2008 a fost pus in functionare un nou laminor de tevi TESA 6-40, cu posibilitatea de a produce tevi electric sudate  cu diametrii  6 - 40 mm. Toate tevele sunt verificate cu teste hidro de 25 kgf/cm2. Suplimentar, toate cordoanele de sudura sunt testate prin metoda ultrasonografie (NDT).

In ianuarie 1999 IM "Orvento Metall Trading Co" SRL a cumparat cota de control de actiunii a Uzinei de tevi din Moldova «Protos» SA. si in moment de fata este proprietar acestei intreprinderi. Personal de calificare inalta si starea tehnica perfecta a laminorului cu capacitatea de productie anuala - 27 de mii de tone, sunt criterii principale de success a Uzinei de tevi din Moldova «Protos» SA.

Incepind cu anul 2000 IM "Orvento Metall Trading Co" SRL a devenit un actionar principal al "Incomas" SA, o uzina specializata in fabricarea constructiilor din otel si echipamente nestandarte cu profil larg pentru industria de constructii, fabrici de ciment, instalatii pentru uzine de prelucrare a metalelor. "Incomas" SA are experienta de peste 35 de ani cu un ciclu tehnologic complect: cercetari de proiectare, producere, realizarea productiei metalice si prestarea serviciilor pentru diferiti consumatori.

Uzina "Fiting" SA este o intreprindere cu o istorie de 50 de ani, specializata in repararea containerilor, fabricarea echipamentului, fitinguri, articolelor fierarie si constructilor din metal pentru transport feroviar si industria mobilei. "Fiting" SA produce diverse articoli din metal mai ales cu suprafata rezistenta la corosiune si unelte de gradinarit. Incepand cu anul 2003 a crescut si capacitatea de productie a "Fiting" SA. Pentru a obtine un beneficiu secundar, a fost elaborat si introdus un program de reducerea costurilor al productiei. Acest program include cat modernizarea a tehnologiei de fabricarea atat si folosirea materiei prime calitativa.

In momentul de fata holding IM "Orvento Metall Trading Co» SRL are experienta in domeniu de colaborarea internationala si export. Spre exemplu "Incomas" SA produce platforme de transportare a containerelor pentru porturile maritime si de ocean in Italia, Olanda, Germania, Belgia, Statele Unite ale Americii si Canada. Uzina Fiting SA, la sfarsitul anului 2012 a semnat un contract cu corporatia internationala  IKEA pentru fabricarea rafturilor din tabla zincata pentru IKEA-Russia.

Conform politicii de dezvoltare dinamica, IM "Orvento Metall Trading Co» SRL este deschisa pentru cooperare cu parteneri noi in implementarea noilor proiecte in domeniile de inginerie mecanica si prelucrarea metalelor. Este gata de a crea cele mai avantajoase propuneri conform specifucul procesului de productie a clientului.

Daca Dumneavoastra cautati un partener corect, de incredere si cu experienta pe piata metalelor si otelului in Republica Moldova, atunci IM "Orvento Metall Trading Co SRL”, avand potentialul necesar pentru extinderea activitatii sale, este gata de a examina orice propunere de colaborare